Thursday, December 16, 2010

Paperwork/Paperihommia

Just a quick update before I continue studying for finals! My FBI Background check came back all clear, (did I say that before?) and I sent it back last Friday to get it "authenticated." It came back yesterday (Wednesday). That was fast! So now I can get the Apostille on it, and I can be one step closer to having all my paperwork together.

It's also starting to hit me that soon I'll be off on my own. I'm trying not to worry about it too much, with finals and all, but it crosses my mind now and then.

What else has hit me is a cold! I have been fighting back as hard as I can, and I seem to be getting somewhat better. (I think the stress of it all has been getting to me!)

That's about it! I'll keep you posted! :)

*Suomeksi*

Nyt pikku "update" siitä paperihommista. Sain sen FBI Criminaali historian takaisin, ja mulla ei ole mitään huolehdittavaa. Lähetin sen takaisin että saisin sen autentikointi Perjantaina, ja tuli takaisin Keskiviikona (olipas nopee'!). Nyt olen lähempänä saamaan sen "Apostille," ja saisin sitten kaikki nä paperihommat hoideltua.

Myös on iskenyt minuun että olen kohta lähdössä asumaan ihan ite. Yritän että en siitä huoledhi kauheasti (varsinkin kun mulla on minun koe viikko menolla). Välillä tulee mieleen kuitenkin.

Mulla tuli just flunssa!! Olen yrittänyt estää sen, ja vaikutta että paranen pian. (luulen että tämä flunssa on stressistä kiini...)

Eipä tässä ole paljon muuta! Näkemiin!

No comments: